مواد لازم برای مسقطی با شیر :

 


نشاسته :1 لیوان
شکر :2 لیوان
کره :50 گرم
گلاب :1/2 لیوان
وانیل :کمی
شیر :1 لیتر
مسقطی با شیر

طرز تهیه مسقطی با شیر :


مسقطی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با طعم های متنعی میتوان آن را درست کرد ،

در ادامه روش درست کردن مسقطی با شیر را آموزش می دهیم.

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته را در ظرفی ریخته و شیر را به تدریج اضافه نمایید تا با هم ترکیب شوند.

مواد را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنی تا ته نگیرد.

بعد از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید.

در این مرحله  گلاب و وانیل را افزوده و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر هم حرارت ببنید.

در آخر وانیل را اضافه کرده شعله را خاموش کنید.

مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و با پودر نارگیل و گردو تزیین نمایید.

سپس را در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شده و خودش را ببندد.

نکات تکمیلی درباره مسقطی با شیر :


مسقطی با شیر جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مسقطی با شیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها